Skip links

Main navigation

Key-note puhujat 2018

Key-note puhujat 2018

 


Harri Gustafsberg
mentaalivalmentaja ja tietokirjailija

Mielen valmentamisen rautainen ammattilainen
Harri Gustafsberg on lokakuussa henkisestä suorituskyvystä Tampereen johtamiskorkeakoulusta väittelevä hallintotieteiden maisteri sekä henkisen ja fyysisen valmentamisen rautainen ammattilainen.

Hän on aikaisemmin toiminut poliisin valmiusyksikkö Karhun kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Gustafsbergilla on myös pitkä valmentaja ura kamppailu-urheilun parissa. Hänen ensimmäinen tietokirjansa Mielen valmentamisella optimaaliseen suorituskykyyn ilmestyi 2014.


Melina Niemi
Nuorten leijonien mentaalivalmentaja, yrittäjä ja valmentaja

Mentaalivalmennus ja menestyksen portaat
Melina Niemi on henkinen valmentaja, joka tunnetaan parhaiten Nuorten Leijonien luotsaamisesta kaksinkertaiseksi maailmanmestariksi. Jääkiekko-taustaa häneltä löytyy SM-liigan parissa mentaalivalmentajana. Hänen pitkä ja menestyksekäs tausta niin yrittäjänä ja yritysjohtajana kuin valmentajanakin on tehnyt hänestä johtamisen huippuammattilaisen.


Sirpa Pietikäinen
Europarlamentaarikko

Tehtävät Euroopan parlamentissa
Talous- ja raha-asioiden valiokunnan (ECON) jäsen Ympäristön, kansanterveyden ja elintarvikkeiden turvallisuuden valiokunnan (ENVI) varajäsen
Epäilyjä rahanpesuun, veronkiertoon ja veropetoksiin liittyvästä unionin oikeuden rikkomisesta ja unionin oikeutta sovellettaessa ilmenneistä hallinnollisista epäkohdista käsittelevän tutkintavaliokunnan (PANA) jäsen
Naisten oikeuksien ja sukupuolten tasa-arvon valiokunnan (FEMM) varajäsen
Suhteista Kiinan kansantasavaltaan vastaavan valtuuskunnan varajäsen
AKT (Afrikka, Karibia, Tyynenmeren alue) -valtuuskunnan varajäsen

Ilmoittaudu tästä