Skip links

Main navigation

Key-note puhujat 2018

Key-note puhujat 2018

 


Melina Niemi
Nuorten leijonien mentaalivalmentaja, yrittäjä ja valmentaja

MENTAALIVALMENNUS JA MENESTYKSEN PORTAAT
torstaina 22.3.2018 klo 10.00, Pääsali

Mentaalivalmennus ja menestyksen portaat
Melina Niemi on henkinen valmentaja, joka tunnetaan parhaiten Nuorten Leijonien luotsaamisesta kaksinkertaiseksi maailmanmestariksi. Jääkiekko-taustaa häneltä löytyy SM-liigan parissa mentaalivalmentajana. Hänen pitkä ja menestyksekäs tausta niin yrittäjänä ja yritysjohtajana kuin valmentajanakin on tehnyt hänestä johtamisen huippuammattilaisen.

 


Harri Gustafsberg
mentaalivalmentaja ja tietokirjailija

STRESSIN HALLINTA JA ITSENSÄ JOHTAMINEN
torstaina 22.3. klo 10.45, Pääsali

Mielen valmentamisen rautainen ammattilainen
Valmentaja ja tietokirjailija Harri Gustafsberg on henkisen ja fyysisen valmentamisen rautainen ammattilainen. Harrin käyttämä ja kehittämä MIND COACH -menetelmä kiinnostaa laajasti. Hän luennoi ja valmentaa erilaisissa työyhteisöissä sekä seminaareissa. Lisäksi Harri valmentaa ja mentoroi henkilökohtaisesti vaativan työelämän toimijoita, kuten esimiehiä. Harrin esikoisteos ”Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen” on ilmestynyt syyskuussa 2014. Harrin uusin kirja ”Tilannetaju, päätä paremmin” on kirjoitettu yhdessä työspykologian tohtorin Helena Åhmanin kanssa. Kirja ilmestyi syyskuussa 2017.

 


Sirpa Pietikäinen
Europarlamentaarikko

SAIRAANHOITAJAT MUUTOKSEN KESKIÖSSÄ
perjantaina 23.3. klo 12.30, Pääsali

Sairaanhoitajat terveydenhuoltojärjestelmän uudistamisen ja digitalisoitumisen keskiöön Suomessa ja Euroopassa.

Sairaanhoitajat ovat hoidon ammattilaisina terveydenhuoltojärjestelmän ja sairaanhoidon tärkeimpiä osaajia. Tämä osaaminen on välttämätöntä hoidon laadun ja potilaan kannalta, siksi se on tuotava järjestelmien ja digitalisaation kehittämisen eturintamaan, samalla kun toimenkuvia ja -valtuuksia tarkistetaan vastaamaan tulevia haasteita.

E-terveyden uudet järjestelmät sekä laitteet että sovellukset tulevat mullistamaan terveyden- ja sairaanhoidon. Kasvava määrä terveydenseurannasta, diagnostiikasta, hoidosta sekä seurannasta voidaan siirtää koteihin. Samalla on varmistettava jo suunnitteluvaiheessa, että nämä uudet laitteet ja sovellukset ovat käytettävissä sekä ikääntyvien asiakkaiden, että hoidon ammattilaisten näkökulmasta. Sama haaste hoidon toimivuudesta ja järjestelmien käyttökelpoisuudesta tulee myös sairaaloihin digitalisaation lisääntyessä. Koko tämä järjestelmän toimintakyky ja laatu riippuu siitä, miten hoidon ammattilaiset ja käyttäjät ovat sitä tekemässä. Mitä mahdollisuuksia Euroopan unionin digitalisaatio- ja terveyspolitiikka tuovat tähän?

Ilmoittaudu tästä