Skip links

Main navigation

Osallistuminen

Palkkiot ja kulukorvaukset luennoitsijoille

Matkakulut:

Junaliput voi tilata Fioca Oy:n laskuun VR yrityspalvelusta. Tarkemmat ohjeet löytyvät sivun alareunassa olevasta kulukorvaus -lomakkeesta.

Lentomatkoista tulee sopia etukäteen ja lippu on tilattava vähintään viikkoa ennen matkaa. Lentomatkat korvataan jälkikäteen maksukuittia vastaan. Oman auton käytöstä tulee sopia erikseen koulutuksen järjestäjän kanssa. Taksikulut korvataan, jos julkinen liikenne ei ole tavoitettavissa.

Majoituskulut:

Fioca Oy ei korvaa majoittumis- ja hotellikuluja ellei niistä ole sovittu etukäteen koulutuksen järjestäjien kanssa. Jos palkkiona on maksuton osallistuminen Sairaanhoitajapäiville (arvo 590 euroa), niin majoituskuluja ei korvata, vain matkakulut.

Luentopalkkiot sovitaan erikseen sen mukaan, kuinka monta luennoitsijaa on yksittäisessä luennossa tai sessiossa.

Luentopalkkiot (jos toisin ei ole sovittu):

Alle 45 minuuttia:

  • Sairaanhoitajatutkinto 67 €
  • Ylempi korkeakoulu 118 €
  • Lisensiaatti/tohtori 168 €

45min – 60 min:

  • Sairaanhoitajatutkinto 109 €
  • Ylempi korkeakoulu 160 €
  • Lisensiaatti/tohtori 219 €

Jos kulut ja luentopalkkio laskutetaan oman yrityksen tai työnantajan kautta, niin lasku lähetetään osoitteeseen: Rantalainen Oy, Hki, Fioca Oy, Salomonkatu 17 A 8. krs., 00100 HELSINKI. Myös palkkio- ja kulukorvauslomakkeet lähetetään kyseiseen osoitteeseen.

 

Lomakkeet:
Palkkiolaskulla ilmoitetaan vain palkkiot, päivärahat ja km-korvaukset, eli kulut jotka kulkevat palkkahallinnon kautta. Ei sellaisia menoja, jotka on maksettu etukäteen. Kululaskulla ilmoitetaan kaikki muut kulut, jotka on maksettu henkilökohtaisesti kuten matkakulut, parkkikulut, majoituskulut ym. Kululaskuun tulee liittää aina kuitti.

Tiedote ostolaskut Fioca Oy