Skip links

Main navigation

Posteriesittäjille

Posteriesittäjille

Kaikki posterit esitellään posterialueella ja jokainen posterin tekijä pääsee itse esittelemään posteria tapahtuman aikana. Parhaat yleisön ja lehdistön valitsemat posterityöryhmät palkitaan!

Posterissa esitellään tutkimuksen, projektin tai kehittämistyön vaiheet ja tulokset visuaalisesti. Posteri voi sisältää tekstiä, kuvia, kuvioita tai muita visuaalisia elementtejä,  joilla saadaan katsojan mielenkiinto herätettyä ja kiinnostumaan posterin sisällöstä. Posteritiivistelmät tallennetaan digitaaliseen tapahtumasovellukseen.

Tiivistelmien toimitus PDF-muodossa viimeistään 1.9.2020 osoitteeseen: sairaanhoitajapaivat@fioca.fi

Posterin rakenteeseen kuuluu otsikko, tekijöiden nimet sekä tiiviit vastaukset kysymyksiin: miksi, mitä ja miten. Asia tulee olla esitettynä mahdollisimman tiivistetysti, selkeästi ja ymmärrettävästi. Ilmoittautuneille posteriesittelijöille lähetetään vielä tarkempi ohjeistus sekä mallipohja tiivistelmän tekoa varten.

Posteriseinäkkeelle tulevan julisteen max. koko on 103 x 220 cm ja se kiinnitetään posterinesittäjän toimesta nimetylle paikalle ja poistetaan tapahtuman päätyttyä.

Posteripaikan hinta on 360€ + alv 24% /hlö. Lippu oikeuttaa osallistumisen tapahtumaan ja luennoille.

Osta posteriosallistuminen tästä >>