Skip links

Main navigation

Posterit

Posterit

Kaikki posterit esitellään digitaalisessa muodossa. Lisäksi valitsemme 10 ajankohtaista posteriaihetta ja kutsumme niiden tekijät Cafe 1:n lavalle esittelemään työtään. Hoitotyön tutkimussäätiön tutkija Heidi Parisod haastattelee tutkimuksen, projektin tai kehittämistyön vaiheista ja tuloksista torstaina 21.3.2019 klo 12.15-12.45 ja 14.45-15.15. Paras posteri palkitaan torstaina 21.3.2019 iltajuhlassa klo 17.15 alkaen.

Posterissa esitellään tutkimuksen, projektin tai kehittämistyön vaiheet ja tulokset visuaalisesti. Posteri voi sisältää tekstiä, kuvia, kuvioita tai muita visuaalisia elementtejä, joilla saadaan katsojan mielenkiinto herätettyä ja kiinnostumaan posterin sisällöstä.

Posterin rakenteeseen kuuluu otsikko, tekijöiden nimet sekä tiiviit vastaukset kysymyksiin: miksi, mitä ja miten. Asia tulee olla esitettynä tiivistetysti, selkeästi ja ymmärrettävästi. Tekstiä ei saa olla liikaa. Otsikko tulee olla luettavissa yhdellä silmäyksellä ja koko posterin tulee olla luettavissa noin viidessä minuutissa (kts. alta tarkemmat ohjeet)

Posteripaikan hinta työryhmän jäsenille on 360 + alv 24% (446,40 €) / osallistuja. Lippu oikeuttaa osallistumisen luennoille ja work-shoppeihin.

Osta posteriosallistuminen tästä >>

Ohje posteritiivistelmän tekemiseen

1. Tee tiivistelmä tyhjälle asiakirjalle ilman yrityksen logoja.
2. Tekstissä voi olla enintään 3100 merkkiä välilyönteineen. Merkkeihin ei lasketa luennonesittäjän ja mahdollisesti muiden tekijöiden nimien ja otsikoinnin merkkimääriä. Jos tiivistelmän loppuun tulee lähdetietoja, niin ne lasketaan merkkimäärään.
3. Aloita tiivistelmä tekijöiden tiedoilla (etunimi, sukunimi, titteli, työpaikka). Ensimmäiselle tekijälle voit laittaa myös yhteystiedot. Laita tekijöiden tiedot peräkkäin, ei allekkain.
4. Tee yksi rivinvaihto ja kirjoita otsikko pienillä kirjaimilla, ei siis isoilla.
5. Tee jälleen yksi rivinvaihto ja kirjoita tiivistelmä ilman muotoilua.
6. Jätä tiivistelmässä kappaleiden väliin aina yksi rivinvaihto. Kirjoita koko tiivistelmä normaalilla tekstillä ilman korostuksia tai muotoiluja. Sivun marginaaleilla, fontilla tai fonttikoolla ei ole väliä, koska tiivistelmät taitetaan erikseen.
7. Jos tiivistelmä ei noudattele näitä ohjeita, oikolukija tekee tarvittavat muutokset. Korjattua tiivistelmää ei tarkistuteta enää tiivistelmän kirjoittajalla.
8. Lähetä tiivistelmä viimeistään 31.12.2018. Osoitteeseen: sairaanhoitajapaivat@fioca.fi otsikolla ”posteritiivistelmä”.