Skip links

Main navigation

Posterit

Posterit

Sairaanhoitajapäivien posteriehdotukset voi jättää 31.12.2018 mennessä osoitteeseen: sairaanhoitajapaivat@fioca.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään ”Posteriehdotus”. Saat ehdotuksen lähettämisen jälkeen vahvistuksen hyväksytystä posterista 15.1.2019 mennessä.

Kaikki posterit esitellään tänä vuonna digitaalisessa muodossa, Sairaanhoitaja app -sovelluksessa. Lisäksi valitsemme 10 ajankohtaista posteriaihetta ja kutsumme niiden tekijät lavalle esittelemään työtään.

Posterissa esitellään tutkimuksen, projektin tai kehittämistyön vaiheet ja tulokset visuaalisesti. Posteri voi sisältää tekstiä, kuvia, kuvioita tai muita visuaalisia elementtejä, joilla saadaan katsojan mielenkiinto herätettyä ja kiinnostumaan posterin sisällöstä.

Posterin rakenteeseen kuuluu otsikko, tekijöiden nimet sekä tiiviit vastaukset kysymyksiin: miksi, mitä ja miten. Asia tulee olla esitettynä tiivistetysti, selkeästi ja ymmärrettävästi. Tekstiä ei saa olla liikaa. Otsikko tulee olla luettavissa yhdellä silmäyksellä ja koko posterin tulee olla luettavissa noin viidessä minuutissa.

Posteripaikan hinta Sairaanhoitajapäivillä on 360 € + alv 24% (446,40 €). Hinta oikeuttaa yhden posteriesittäjän osallistumisen koulutuspäiville.

Osta posteriosallistuminen tästä >>