Skip links

Main navigation

Posterit

Posterit

Kaikki posterit esitellään digitaalisessa muodossa. Lisäksi valitsemme 10 ajankohtaista posteriaihetta ja kutsumme niiden tekijät Cafe 1:n posterialueelle esittelemään työtään. Hoitotyön tutkimussäätiön tutkija Heidi Parisod haastattelee tutkimuksen, projektin tai kehittämistyön vaiheista ja tuloksista torstaina 21.3.2019 klo 12.15-12.45 ja 14.45-15.15. Paras posteri palkitaan torstaina 21.3.2019 iltajuhlassa klo 18.30 alkaen.

Posterissa esitellään tutkimuksen, projektin tai kehittämistyön vaiheet ja tulokset visuaalisesti. Posteri voi sisältää tekstiä, kuvia, kuvioita tai muita visuaalisia elementtejä, joilla saadaan katsojan mielenkiinto herätettyä ja kiinnostumaan posterin sisällöstä.

Posterin rakenteeseen kuuluu otsikko, tekijöiden nimet sekä tiiviit vastaukset kysymyksiin: miksi, mitä ja miten. Asia tulee olla esitettynä tiivistetysti, selkeästi ja ymmärrettävästi. Tekstiä ei saa olla liikaa. Otsikko tulee olla luettavissa yhdellä silmäyksellä ja koko posterin tulee olla luettavissa noin viidessä minuutissa.

Posteripaikan hinta työryhmän jäsenille on 360 + alv 24% (446,40 €) / osallistuja. Lippu oikeuttaa osallistumisen luennoille ja work-shoppeihin.

Osta posteriosallistuminen tästä >>